+31 6 43 49 58 95‬

WOD

WOD (workout of the day) is een continu variërende training met functionele bewegingen, uitgevoerd op hoge intensiteit. Door het combineren van olympisch gewichtheffen, turnen, atletiek en duursporten is dit één van de meest veelzijdige en effectieve workouts. Wij geloven dat een WOD voor iedereen toegankelijk is die graag het maximale uit zichzelf wil halen, en daar ook de tijd en energie in wil steken, ongeacht niveau.

Trainingen bestaan uit: een warming-up, een technisch gedeelte, om de functionele bewegingen te leren, en een intensieve training WOD (Workout of the Day) van 10 à  20 minuten. Resultaten van de WOD houden we bij op een groot whiteboard om een competitie-element aan de training toe te voegen.

Functioneel bewegen, wat houdt dat nu precies in? Tijdens onze trainingen wordt er gebruik gemaakt van barbells, dumbells, kettlebells, touwen en pull up bars. De oefeningen bestaan uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Functioneel bewegen dus.