+31 6 43 49 58 95‬

Personal Training

Wij geven personal training in onze eigen CrossBox in Veenendaal. Wij zijn personal trainers die resultaat gericht zijn, toch zullen wij tijdens de trainingen niet constant in je oor staan te schreeuwen. Tenzij je dit echt wilt. We zullen je niet pushen totdat je huilt, bloedt of moet overgeven of een combinatie van die drie. Tenzij je dit graag wilt!  Met UltimateFit Personal training gaan we voor 100% resultaat. We hebben alleen niet de illusie dat iedereen een topsporter is en zullen dit ook zeker niet van je verwachten. We gaan ervoor zorgen dat je op de juiste manier leert trainen, bewegen en alles te weten komt over een gezond voedingspatroon. We gaan je helpen het maximale uit elke training te halen en we zullen jouw stok achter de deur zijn om zo het maximale resultaat te halen. We leren je plezier krijgen / hebben in sporten zodat je zonder tegenzin het proces doorloopt.

We hanteren een langetermijnvisie, niet even snel een crash dieet, of even snel wat poedertjes en pilletjes. Wie met plezier sport zal het langer volhouden en bereikt uiteindelijk ook veel meer resultaat. Niet even snel wat leren en aan de zware gewichten hangen dus….

Personal training bij ons is een mooie investering in jezelf. Niks moet en vooral niet snel. We houden elke week weeg- en meetmomenten en houden ook alles bij om er zeker van te zijn dat je vooruitgang boekt.

Meer weten over onze personal training? Of vrijblijvend een gesprek aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Personal Trainer App:

UltimateFit werkt met de Personal Trainer App! Deze is te downloaden voor Google Play en IOS. Je hebt dus jouw complete lifestyle programma altijd in de pocket! Waar je ook bent, je kunt je personal trainer altijd via de Personal Trainer App bereiken en vragen stellen. Je kunt via de App je voeding bijhouden, je trainingsschema uitvoeren, je voedingsschema inzien en je progressie wordt erin bijgehouden.