+31 6 43 49 58 95‬

BOOTCAMP

Bootcamp Veenendaal / Renswoude
Wil je echt FIT worden? Doe dan mee met de bootcamp trainingen van UltimateFit in Veenendaal en Renswoude. Tijdens de full body workout van o.a. sprinten, squats, kettlebell-training en sandbag tillen, worden alle spieren flink aangepakt. Bijkomend voordeel is dat bootcamp plaatsvindt in de buitenlucht. Je wordt door de UltimateFit trainers, en door de grote afwisseling in trainingen, maximaal uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Voor wie?
Bootcamp is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een full body workout.
Gevorderd of beginner? Het maakt niet uit! Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau.

Groepen:
Onze groepen zijn nooit groter dan 20 bootcampers op 1 trainer. Als de groepen groter worden dan 20 bootcampers, staan we met meerdere trainers op de groep. Zo kunnen we onze bootcampers altijd maximaal coachen op techniek en juiste uitvoering van de oefeningen en kunnen we jou alle aandacht geven om het maximale uit jezelf te halen.

Locatie?
In de zomermaanden vinden alle bootcamp trainingen plaats in recreatiegebied Kwintelooijen Veenendaal/ Rhenen. In de wintermaanden vinden de avondtrainingen plaats  rondom de sportschool en de woonboulevard. We verzamelen in de sportschool van UltimateFit aan de Wageningselaan 2A. In de winter blijft bootcamp op de woensdag-, vrijdag- en zaterdagmorgen plaatsvinden in recreatiegebied Kwintelooijen Veenendaal/ Rhenen.

Locatie Renswoude
In de zomermaanden verzamelen we op parkeerplaats de KOM. De trainingen vinden plaats rondom het kasteel in Renswoude. In de wintermaanden vinden de trainingen plaats vanaf de Hokhorst in Renswoude.

Wanneer?
Check de agenda op deze site!
Je mag bij UltimateFit altijd vrijblijvend een training meedoen om te ontdekken of bootcamp ook iets voor jou is! Stuur ons een mailtje wanneer je graag proef wilt draaien, dan zullen wij je mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.